Partneri juaj i fiksimit të fiksuesve në Kinë
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns02

Pajisja e asortimentit të pajisjeve DIY Set Project Home

Mblidhni materialet tuaja, duke përfshirë këtë vidë, fiksim syri, grep, kërmill dhe shumëllojshmëri spirancë dhe filloni atë projekt që keni shtyrë për kaq shumë kohë. Ky artikull mund të bëhet nga metali i rëndë, bronzi dhe plastika, kjo shumëllojshmëri harduerësh përmban 6 vida të mëdha grepi, 6 vida të vogla grepa dhe 6 grepa të vogla sysh, ne mund të paketojmë sipas fiksuesit të llojit që ju nevojitet.

Mbani këtë çantë pajisje në shtëpi për të kryer shumë detyra shtëpiake ose mbajeni pranë për riparime të shpejta. Dhuroni një set të këtyre kompleteve hardware dhe merrni një për vete.

 

AterMateriali i disponueshëm - Çeliku i karbonit me zink të kromuar, Çelik inox, tunxh, alumin.

Madhësitë izesDustom - Operacioni ynë unik i prodhimit të personalizimit masiv na lejon të rregullojmë madhësitë shumë më lehtë se çdo ofrues tjetër.

Mbarimi i zakonshëm - Ne mund të ofrojmë plating zinku, nikel, veshje kromi, bronzi, veshje Dacromet, një fund standard të standardizuar.

PackPaketimi me porosi - Ne do të investojmë në makineritë e paketimit për kuti të vogla, çanta dhe kova stilin e paketës në përputhje me nevojat e klientit.

ArtFilloni atë projekt DIY që e keni shtyrë për kaq shumë kohë me këtë asortiment hardware


Grepa për sytë Vida Anchor Hardware Asortiment i pajisjeve DIY Home Project Set

1-1283

Artikulli Nr.

Diametri i telit

Gjatesia totale

Diametri i brendshëm i syrit

Gjatësia e Thread

Çantë

Kuti kartoni

mm

mm

mm

mm

copë

copë

ES 11001

2.00,05 ±

231.0 ±

7.01.0 ±

81.0 ±

100

2000

ES 11002

2.50,15 ±

231.0 ±

6.51.0 ±

71.0 ±

100

2000

ES 11003

2.50,15 ±

261.0 ±

5.01.0 ±

101.0 ±

100

2000

ES 11004

3.00,15 ±

301.0 ±

8.50,5 ±

121.0 ±

100

2000

ES 11005

3.00,15 ±

341.0 ±

7.00,5 ±

171.0 ±

100

2000

ES 11006

3.30,15 ±

371.0 ±

10.00,5 ±

151.0 ±

100

2000

ES 11007

3.60,15 ±

461.0 ±

10.50,5 ±

191.0 ±

100

2000

ES 11008

4.00,15 ±

451.0 ±

12.50,5 ±

161.0 ±

100

2000

ES 11009

4.00,15 ±

501.0 ±

12.50,5 ±

211.0 ±

100

2000

ES 11010

4.30,15 ±

551.0 ±

16.00,5 ±

161.0 ±

100

2000

ES 11011

4.30,15 ±

601.0 ±

16.00,5 ±

161.0 ±

100

2000

ES 11012

4.80,15 ±

611.0 ±

16.00,5 ±

251.0 ±

100

2000

ES 11013

4.80,05 ±

651.0 ±

15.00,5 ±

251.0 ±

100

2000

ES 11014

5.30,15 ±

651.0 ±

16.50,5 ±

251.0 ±

100

2000

ES 11015

6.00,05 ±

732.0 ±

16.01.5 ±

322.0 ±

100

1000

ES 11016

6.00,05 ±

832.0 ±

21.02.0 ±

382.0 ±

100

1000

ES 11017

6.00,05 ±

922.0 ±

20.02.0 ±

382.0 ±

100

1000

Grepa për sytë e hapur Vida Anchor Hardware Asortiment i pajisjes DIY Set Project Home

1-1597

Artikulli Nr.

Diametri i telit

Gjatesia totale

Diametri i brendshëm i syrit

Gjatësia e Thread

Çantë

Kuti kartoni

mm

mm

mm

mm

copë

copë

HS 13001

2.00,05 ±

231.0 ±

7.01.0 ±

81.0 ±

100

2000

HS 13002

2.50,05 ±

301.0 ±

10.01.0 ±

101.0 ±

100

2000

HS 13003

2.70,15 ±

311.0 ±

11.00,5 ±

111.0 ±

100

2000

HS 13004

3.00,15 ±

391.0 ±

12.50,5 ±

131.0 ±

100

2000

HS 13005

3.30,15 ±

431.0 ±

13.00,5 ±

151.0 ±

100

2000

HS 13006

3.30,15 ±

651.0 ±

13.00,5 ±

301.0 ±

100

2000

HS 13007

3.30,15 ±

801.0 ±

13.00,5 ±

301.0 ±

100

2000

HS 13008

3.70,15 ±

481.0 ±

14.50,5 ±

191.0 ±

100

2000

HS 13009

4.00,15 ±

481.0 ±

15.00,5 ±

151.0 ±

100

2000

HS 13010

4.00,15 ±

551.0 ±

17.00,5 ±

211.0 ±

100

2000

HS 13011

4.00,15 ±

701.0 ±

13.50,5 ±

301.0 ±

100

2000

HS 13012

4.00,15 ±

1001.0 ±

13.50,5 ±

401.0 ±

100

2000

HS 13013

4.30,15 ±

601.0 ±

20.00,5 ±

191.0 ±

100

2000

HS 13014

4.80,15 ±

701.0 ±

20.00,5 ±

251.0 ±

100

2000

HS 13015

4.80,15 ±

801.0 ±

14.50,5 ±

381.0 ±

100

2000

HS 13016

4.80,15 ±

1101.0 ±

14.50,5 ±

501.0 ±

100

2000

HS 13017

5.30,15 ±

801.0 ±

24.00,5 ±

251.0 ±

100

2000

HS 13018

6.30,05 ±

1052.0 ±

32.01.5 ±

382.0 ±

100

1000

HS 13019

6.30,05 ±

1122.0 ±

32.02.0 ±

382.0 ±

100

1000

Vidhoja e kupës dhe grepat e shpatullave Pajisja e asortimit të pajisjeve ankoruese DIY Set Project Project

Me rondele te integruara, fije druri

3-1628

Artikulli Nr.

Diametri i telit

Gjatesia totale

Diametri i brendshëm i syrit

Gjatësia e Thread

Trashësia e jakës

Çantë

Kuti kartoni

mm

mm

mm

mm

mm

copë

copë

HCS 14001

3.10,1 ±

652.0 ±

131.0 ±

352.0 ±

1.40.2 ±

100

2000

HCS 14002

3.10,1 ±

652.0 ±

151.0 ±

352.0 ±

1.40.2 ±

100

2000

HCS 11003

3.50,1 ±

852.0 ±

151.0 ±

481.0 ±

1.40.2 ±

100

2000

HCS 11003

5.40.2 ±

952.0 ±

151.0 ±

501.0 ±

1.70,3 ±

100

2000

Aplikacion

Këto artikuj DIY do të ishin të përshtatshme për një gamë të gjerë përdorimesh, ato mund të përdoren për të dekoruar dhoma - varur shporta lulesh, gota, çfarëdo që dëshironi të dekoroni ose organizoni. E përsosur për montim në mur dhe zgjidh me lehtësi drywall, bllok ose tulla për qëndrueshmëri dhe forcë superiore. Ky grup i pajisjeve është i gjithanshëm dhe mund të përdoret për aplikime të shumta nëpër shtëpi ose në punë. Montoni korniza fotografish, drita telash, riparoni mobilje, përdorni për zdrukthtari, krijoni arte dhe zanate, ose thjesht mbajeni këtë çantë në shtëpi.

Skenarët e Përdorimit

  • image12
  • ta

Dëshironi të fitoni konkursin?

Keni nevojë për një partner të mirë
E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na kontaktoni dhe ne do t'ju ofrojmë zgjidhje që do t'ju lejojnë të fitoni kundër konkurrentëve tuaj dhe do t'ju paguajnë shumë.

Pyetni për Kuotim Tani!