Partneri juaj i fiksimit të fiksuesve në Kinë
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns02

Rreth Nesh

Kompania e lidhëzave SIDA e themeluar në Hebei, ne jemi një furnizues profesionist i lidhësve të konstruksioneve, makinerive dhe industrisë së përgjithshme. Ne jemi një kombinim tregtar dhe prodhues dhe kemi shumë burime të prodhuesve partnerë me cilësi të lartë.

Ne jemi të përkushtuar për të hartuar, prodhuar dhe furnizuar sisteme të besueshme dhe të sigurt fiksimi që garantojnë zgjidhjen më të mirë për secilin klient. Misioni ynë është të kryejmë shërbimin pazar të vetëm për të kursyer koston e importit dhe të sigurojmë produkte me cilësi të mirë për punën e përdoruesit përfundimtar në mënyrë më efikase.

Si prodhues me objektet tona të fabrikës, me më shumë burime dhe pajisje të bollshme, ne jemi në gjendje të prodhojmë sipas standardeve perëndimore me çmime konkurruese.

Tregjet tona kryesore janë Evropa dhe Amerika e Veriut dhe ne përqendrohemi në zhvillimin e tregjeve të Rusisë, Turqisë, Perusë, Australisë dhe tregjeve të tjerë.

image4
image5

Furnizimi ynë

Ne sigurojmë lloje të ndryshme të produkteve standarde të fasteners sipas DIN, ANSI, ISO, Lidhëse të personalizuara BS, JIS dhe Jo-standarde për vizatim dhe mostra. PërfshirëBolona, ​​arra, vida, rondele, pjesë vulosjeje, pjesë të mbledhura, kunja dhe pjesë asnjë metalike. Diapazoni i disponueshëm i diametrit është nga M2.0 deri në M100 nga farkëtimi i ftohtë, farkëtimi i nxehtë dhe makina torno. Gjatësia e pjesës është nga 8 mm gjatësi deri në të pakufizuar.

image7

Paketimi

Ne do të investojmë në makineri paketimi për kuti të vogla, çanta dhe kova stilin e paketës në përputhje me nevojat e klientit.

Transporti

Mallrat do të dërgohen në vendin e klientit përmes detit, ajrit ose hekurudhës.

Materiali i disponueshëm
RoH-të e trajtimit sipërfaqësor të përfunduara
Test i spërkatjes së kripës në dispozicion
Renditja në dispozicion
Dokumentet
Oferta speciale
Materiali i disponueshëm

Çelik i karbonit të ulët: SAE C1008, C1010, C1015, C1018, C1022, C10B21.

Çeliku i karbonit në mes: SAE C1035, C1040, C10B33, 35K, 40K.

Aliazh Steel: SCM 435, SCM 440, SAE 4140, SAE 4147, 40 Cr. , 42 Kr.Mo.

Çeliku tjetër: SAE 6150 CRV. SAE 8640.

Tunxh: H 59, H 62, C 260, C 2740, C 3604. Tunxh silikoni: C 651.

Alumini: 6061, 2017, 2024.

Çelik inox: 302HQ, 304, 304M, 304L, 304J3, 305, 316, 316L, 316M, 410. 430.

RoH-të e trajtimit sipërfaqësor të përfunduara

E zinkuar, e verdhë e zinkuar, e zinkuar e zezë, Nikel, Veshje kromi, Veshje bronzi, Galvanizuar e nxehtë e thellë, Veshje Mekanike, Depiluar, Veshje Darkromet, RoH Të Përfunduara.

Test i spërkatjes së kripës në dispozicion

Nga 24 orë. --- 1000 orë, spërkatje me kripë.

Renditja në dispozicion

Renditja e rrotullave, Renditja optike, Renditja e punimeve të dorës.

Dokumentet

Certifikata e Origjinës, Raporti i Inspektimit të Cilësisë dhe Fleta e Mullirit të Materialit në dispozicion.

Oferta speciale

Ne do të krijojmë më shumë marzhe fitimi për klientët tanë afatgjatë, duke marrë në konsideratë rrjedhën e parave të gatshme të klientit dhe nivelin e aksioneve, ne mbajmë stok për klientin e kontraktuar në depot tona pa kërkuar depozitë. Të gjithë artikujt e aksioneve do të transportohen në 10 ditë pas marrjes së udhëzimeve të porosive.

Le të njihemi! Shokët tanë!

Anna Zhang

Menaxher i shitjeve