Вашиот партнер за прицврстување за прицврстување во Кина
 • sns01
 • sns03
 • sns04
 • sns05
 • sns02

Куки за чаши и рамо

Куки за чаши и рамо

Светла база на завртки за завртки за месинг со рамо. Оваа кука би била соодветна за широк спектар на употреба, тие можат да се користат за украсување простории - обесени корпи за цвеќе, чаши, што и да сакате да украсите или организирате.

 

AvailableДостапен материјал - Јаглероден челик со позлатен цинк, не'рѓосувачки челик, месинг.

UstПо завршување на обичајот - Можеме да понудиме поцинкување, никел, хромирање, месинг, стандардна пластифицирана завршница.

UstПоврзани големини - нашата единствена операција за производство на масовно прилагодување ни овозможува да ги прилагодуваме големини многу полесно од кој било друг давател.


Апликација

Погоден за апликации на цврсти и полусолидни потпори: камен, бетон, цврста тула, полусолидна тула. Наменет за скеле на зглобовите со помош на продолжетоци.

Предмет бр. Дијаметар на жица Вкупна должина Внатрешен дијаметар на очите Должина на конецот Дебелина на јаката Торба Цртан
мм мм мм мм мм ЕЕЗ ЕЕЗ
HCS 14001 3,1 ± 0,1 65 ± 2,0 13 ± 1,0 35 ± 2,0 1,4 ± 0,2 100 2000
HCS 14002 3,1 ± 0,1 65 ± 2,0 15 ± 1,0 35 ± 2,0 1,4 ± 0,2 100 2000
HCS 11003 3,5 ± 0,1 85 ± 2,0 15 ± 1,0 48 ± 1,0 1,4 ± 0,2 100 2000
HCS 11003 5,4 ± 0,2 95 ± 2,0 15 ± 1,0 50 ± 1,0 1,7 ± 0,3 100 2000

Апликација

 • solid
 • semi
 • stone
 • hollow

Сценарија за употреба

 • ta
 • image12

Дали сакате да победите на натпреварот?

ПОТРЕБЕН Е ДОБРО ПАРТНЕР
Сè што треба да направите е да контактирате со нас и ние ќе ви обезбедиме решенија што ќе ви овозможат да победите против вашите конкуренти и ќе ви платиме прилично.

Побарајте понуда сега!