Вашиот партнер за прицврстување за прицврстување во Кина
 • sns01
 • sns03
 • sns04
 • sns05
 • sns02

Јаболко за скеле

Прстен за заварување со завртки за дрво за градба. Достапен со внатрешен дијаметар 23 и 50 mm, е систем за прицврстување особено погоден за фиксирање на скелиња, за кој е потребен дополнителен елемент за поврзување помеѓу оската и скелето. Вредностите на товарот се подложени на видот на извршениот контакт.

Се препорачува соодветен безбедносен фактор, од најмалку 3. Вредностите на оптоварувањето се валидни само ако инсталацијата е извршена точно.

Дизајнерот е одговорен за изборот на големината и бројот на сидра. Во случај на закотвување на стари градежни материјали или материјали со несигурен квалитет, секогаш се препорачува да се спроведат тестови на истегнување на самото место пред да се користи окото.

 

MustМора да се користи со најлонски приклучок M14X100 или M16X100.

AvailableДостапен материјал - јаглероден челик со позлатен цинк, не'рѓосувачки челик.

UstПоврзани големини - нашата единствена операција за производство на масовно прилагодување ни овозможува да ги прилагодуваме големини многу полесно од кој било друг давател.

UstПо завршување на обичајот - Може да понудиме поцинктирана, жолта позлатена цинк, црна цинк-позлата, никел-позлата, хромирање, топла длабоко галванизирана, премаз од Даркомет.

DataПодатоци за јачина - Валидно за единечно сидро, изолирано и далеку од рабовите, на дебел член со квалитет на звук. Бетон: 20KN, шуплива тула: 7,5KN.


инструкции за инсталација

инструкции за инсталација

image5

1. Направете дупка со вистински дијаметар и длабочина и исчистете ја.

image5

2. Ставете го ракавот на игла за лоцирање во дупката. За подлогата покриена со изолационен слој, прирабницата на долната граница треба да се земе однапред од обвивката за да се обезбеди точна длабочина на игличката вградена во основната плоча.
Може да се користи и подолг AG 14.

image6

3. Зашрафете го окото во соодветната длабочина.

image7

4. Заградата е подготвена да го прифати товарот.

image8

Јаболко за скеле

Внатрешен дијаметар 23мм

1

Предмет бр.

Ø Дупка

Дијаметар на конецот

Должина на работа

Внатрешен дијаметар на очите

Кутија

Цртан

мм

мм

мм

мм

ЕЕЗ

ЕЕЗ

EB 8/80

10

8.0-0.2

80+2

23+2

100

100

EB 8/90

10

8.0-0.2

90+2

23+3

100

100

EB 8/100

10

8.0-0.2

100+2

23+2

100

100

EB 8/120

10

8.0-0.2

120+2

23+2

100

100

EB 8/140

10

8.0-0.2

140+2

23+2

100

100

EB 8/160

10

8.0-0.2

160+2

23+2

100

100

EB 10/80

12

10.0-0.2

80+3

23+2

100

100

EB 10/100

12

10.0-0.2

100+3

23+2

100

100

EB 10/120

12

10.0-0.2

120+3

23+2

100

100

EB 10/140

12

10.0-0.2

140+3

23+2

100

100

EB 10/160

12

10.0-0.2

160+3

23+2

100

100

ЕБ 10/190

12

10.0-0.2

190+3

23+2

100

100

EB 10/220

12

10.0-0.2

220+3

23+2

100

100

EB 12/90

14

11.5-0,5

90+5

23+2

100

100

EB 12/120

14

11.5-0,5

120+5

23+2

100

100

ЕБ 12/160

14

11.5-0,5

160+5

23+2

100

100

ЕБ 12/190

14

11.5-0,5

190+5

23+2

80

80

ЕБ 12/230

14

11.5-0,5

230+5

23+2

50

50

EB 12/260

14

11.5-0,5

260+5

23+2

50

50

EB 12/280

14

11.5-0,5

280+5

23+2

50

50

EB 12/300

14

11.5-0,5

300+5

23+2

50

50

EB 12/350

14

11.5-0,5

350+5

23+2

50

50

EB 12/400

14

11.5-0,5

400+5

23+2

25

25

EB 12/450

14

11.5-0,5

450+5

23+2

25

25

EB 12/500

14

11.5-0,5

500+5

23+2

25

25

EB 12/550

14

11.5-0,5

550+5

23+2

25

25

Јаболко за скеле

Внатрешен дијаметар 23мм

2

Предмет бр.

Ø Дупка

Дијаметар на конецот

Должина на работа

Внатрешен дијаметар на очите

Кутија

Цртан

 

мм

мм

мм

мм

ЕЕЗ

ЕЕЗ

ИО 14/12/50

14

11.5-0,5

140+5

50+2

20

20

ИО 16/12/50

14

11.5-0,5

160+5

50+2

20

20

ИО 20/12/50

14

11.5-0,5

200+5

50+2

20

20

ИО 25/12/50

14

11.5-0,5

250+5

50+2

20

20

ИО 30.12.50

14

11.5-0,5

300+5

50+2

20

20

Апликација

Погоден за апликации на цврсти и полусолидни потпори: камен, бетон, цврста тула, полусолидна тула. Наменет за скеле на зглобовите со помош на продолжетоци.

 • stone
 • wood
 • hollow
 • semi
 • solid

Сценарија за употреба

 • image4

Дали сакате да победите на натпреварот?

ПОТРЕБЕН Е ДОБРО ПАРТНЕР
Сè што треба да направите е да контактирате со нас и ние ќе ви обезбедиме решенија што ќе ви овозможат да победите против вашите конкуренти и ќе ви платиме прилично.

Побарајте понуда сега!