Вашиот партнер за прицврстување за прицврстување во Кина
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns02

Механички сидро Болт

Механичка сидро завртка се нарекува и механичка експанзија завртка. Тоа е завртка за сидро на обвивка од типот на пенетрација. Кога навртката и завртката се затегнати, конусната глава на сидровиот завртка се вовлекува во експанзивната обвивка, а растојанието за проширување се шири и се притиска на wallидот на дупнатината за да има фиксна улога.

Механизмот за проширување може да биде ракав, дупчиња школка, дупчиња обетка или склоп на клин што се активира со зашилен конус, заострен приклучок, шајка, завртка или завртка во зависност од стилот на прицврстување.

Тоа е завртка за сидро на обвивка од типот на пенетрација. Кога навртката и завртката се затегнати, конусната глава на сидровиот завртка се вовлекува во експанзивната обвивка, а растојанието за проширување се шири и се притиска на wallидот на дупнатината за да има фиксна улога. Компресијата на механизмот за проширување наспроти wallидот на дупчената дупка овозможува сидрото да го пренесе товарот на основниот материјал. Сидрата што се шират со затегнување на завртка или навртка се смета дека се контролирани од вртежен момент додека оние што се активираат со возење клинец или приклучок се сметаат за контролирани од деформација. Сидро контролирано со деформација може да развие поголема почетна сила на компресија кога ќе се спореди со сидро контролирано од вртежен момент. Сидрата за компресија исто така може да бидат претходно проширени и / или да се користат заедно со погонски клинец. Механизмот за проширување на сидрото од овој стил се активира бидејќи е компресиран за време на работата на возењето во дупката на прицврстувачот.

 

AvailableДостапен материјал - јаглероден челик со позлатен цинк, не'рѓосувачки челик.

UstПоврзани големини - нашата единствена операција за производство на масовно прилагодување ни овозможува да ги прилагодуваме големини многу полесно од кој било друг давател.

UstПо завршување на обичајот - Може да понудиме поцинкување, никел, хромирање, топло галванизиран длабок слој, премаз од Дакромет.

▪Потребен е клуч за клучеви или приклучоци за прицврстување или одвртување на завртката.

Идеално за тешки прицврстувања на ofидови и подови од челични и дрвени конструкции.


инструкции за инсталација

инструкции за инсталација

1. Направете дупка со вистински дијаметар и длабочина и исчистете ја.
2. Ставете го ракавот за проширување во дупнатина.
3. Ставете го алатот во ракавот и удрете го со чекан додека не застане на работ на ракавот.
4. Зашрафете го шипката за проширување во ракавот додека не добиете јасен отпор.
5. Прилогот е подготвен да го прифати товарот.

Механички сидро Болт

Сидро за прицврстување на челик дизајнирано за фиксирање на структурата, од статички тип, на цврсти потпори.

1-1487

Предмет бр.

Големина

Ø Дупка

Длабочина на дупчење

Црта на силата

Вртежен момент на затегнување

Торба

Цртан

 

мм

мм

КН

КН

ЕЕЗ

ЕЕЗ

МА 26001

M10X100

16

70

50

100

100

МА 26002

M10X120

16

80

50

100

100

МА 26003

M10X130

16

100

50

100

100

МА 26004

M12X130

18

100

47

80

100

100

МА 26005

M12X150

18

115

65

80

100

100

МА 26006

M16X160

22

115

87

180

40

40

МА 26007

M16X190

22

145

97

180

40

40

МА 26008

M18X260

25

200

260

20

20

МА 26009

M20X260

28

200

158

300

20

20

МА 26010

M20X280

28

230

208

300

20

20

МА 26011

M20X500

28

380

300

20

20

МА 26012

M24X230

32

180

186

500

20

20

МА 26013

M24X260

32

210

500

20

20

МА 26014

M24X300

32

230

186

500

20

20

МА 26015

M24X400

32

320

301

500

20

20

Апликација

Широко се користи во градежништвото и во сферите на домаќинствата. Тие прицврстуваат разни предмети, на пример: челични конструкции, држач за закачување на цевки, ограда, парапет, потпор, скалила, механичка опрема, врата и други работи. Погоден за апликации на цврсти и полусолидни потпори: камен, бетон, цврста тула. Наменет за скеле на зглобовите со помош на продолжетоци.

  • solid
  • stone

Дали сакате да победите на натпреварот?

ПОТРЕБЕН Е ДОБРО ПАРТНЕР
Сè што треба да направите е да контактирате со нас и ние ќе ви обезбедиме решенија што ќе ви овозможат да победите против вашите конкуренти и ќе ви платиме прилично.

Побарајте понуда сега!