Partneri juaj i fiksimit të fiksuesve në Kinë
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns02

Bolt spirancë mekanike

Bolt Anchor Mekanike quhet ndryshe Bolt Mekanik i Zgjerimit. Isshtë një rrufe në qiell të spirancës së zorrës së tipit të depërtimit. Kur arra dhe rrufeja shtrëngohen, koka konike e rrufe në qiell të spirancës tërhiqet në zorrën e zgjerimit, dhe mënga e zgjerimit zgjerohet dhe shtypet në murin e pusit për të luajtur një rol fiks.

Mekanizmi i zgjerimit mund të jetë një mëngë, predhë me vrima, kunj i prerë, ose montim pykë i cili aktivizohet nga një kon konik, prizë konike, gozhdë, rrufe në qiell ose vidë në varësi të stilit të spirancës.

Isshtë një rrufe në qiell të spirancës së zorrës së tipit të depërtimit. Kur arra dhe rrufeja shtrëngohen, koka konike e rrufe në qiell të spirancës tërhiqet në zorrën e zgjerimit, dhe mënga e zgjerimit zgjerohet dhe shtypet në murin e pusit për të luajtur një rol fiks. Kompresimi i mekanizmit të zgjerimit kundër murit të vrimës së shpuar lejon spirancën të transferojë ngarkesën në materialin bazë. Spirancat të cilat zgjerohen duke shtrënguar një rrufe në qiell ose arrë konsiderohen të jenë të kontrolluara nga çift rrotullimi ndërsa ato që aktivizohen duke drejtuar një gozhdë ose prizë konsiderohen të jenë të kontrolluara nga deformimi. Një spirancë e kontrolluar nga deformimi mund të zhvillojë një forcë më të lartë fillestare të kompresimit kur krahasohet me një spirancë të kontrolluar nga çift rrotullues. Spirancat e kompresimit gjithashtu mund të zgjerohen paraprakisht dhe / ose të përdoren së bashku me një gozhdë lëvizëse. Mekanizmi i zgjerimit në një spirancë të këtij stili aktivizohet ndërsa ngjeshet gjatë operacionit të vozitjes në vrimën e ankorimit.

 

AterMateriali i disponueshëm - Çelik karboni me çelik të pandryshkshëm të zinkuar.

Madhësitë izesDustom - Operacioni ynë unik i prodhimit të personalizimit masiv na lejon të rregullojmë madhësitë shumë më lehtë se çdo ofrues tjetër.

Mbarimi i zakonshëm - Ne mund të ofrojmë veshje zinku, nikel, veshje kromi, galvanizuar me nxehtësi të thellë, veshje Dacromet.

EquKërkon një çelës ose çelës fole për të fiksuar ose zhbllokuar bulonën.

DeIdeale për fiksim të rëndë të mureve dhe dyshemeve të strukturave prej çeliku dhe druri.


udhezime Instalimi

udhezime Instalimi

1. Bëni një vrimë me diametër dhe thellësi të duhur dhe pastroni atë.
2. Vendosni mëngën e zgjerimit në pus.
3. Vendosni veglën në mëngë dhe goditeni me një çekiç derisa të ndalet në buzë të mëngës.
4. Vidhni bulonin e zgjerimit në mëngë derisa të merrni rezistencë të qartë.
5. Shtojca është e gatshme të pranojë ngarkesën.

Bolt spirancë mekanike

Spirancë çeliku për fiksim të rëndë të projektuar për fiksim strukturor, të tipit statik, në mbështetëse të ngurta.

1-1487

Artikulli Nr.

Madhësia

. Vrimë

Thellësia e shpimit

Forca e Vizatimit

Çift rrotullues shtrëngues

Çantë

Kuti kartoni

 

mm

mm

KN

KN

copë

copë

MA 26001

M10X100

16

70

50

100

100

MA 26002

M10X120

16

80

50

100

100

MA 26003

M10X130

16

100

50

100

100

MA 26004

M12X130

18

100

47

80

100

100

MA 26005

M12X150

18

115

65

80

100

100

MA 26006

M16X160

22

115

87

180

40

40

MA 26007

M16X190

22

145

97

180

40

40

MA 26008

M18X260

25

200

260

20

20

MA 26009

M20X260

28

200

158

300

20

20

MA 26010

M20X280

28

230

208

300

20

20

MA 26011

M20X500

28

380

300

20

20

MA 26012

M24X230

32

180

186

500

20

20

MA 26013

M24X260

32

210

500

20

20

MA 26014

M24X300

32

230

186

500

20

20

MA 26015

M24X400

32

320

301

500

20

20

Aplikacion

Përdoret gjerësisht në sferën e ndërtimit dhe shtëpisë. Ata mbërthejnë sende të ndryshme, për shembull: konstruksione çeliku, kllapa varëse tubash, gardh, parmak, mbështetëse, shkallë, pajisje mekanike, dyer dhe gjëra të tjera. I përshtatshëm për aplikime në mbështetëse të ngurta dhe gjysmë të ngurta: guri, betoni, tulla të forta. Projektuar për skela të përbashkëta me anë të zgjatimeve.

  • solid
  • stone

Dëshironi të fitoni konkursin?

Keni nevojë për një partner të mirë
E tëra çfarë ju duhet të bëni është të na kontaktoni dhe ne do t'ju ofrojmë zgjidhje që do t'ju lejojnë të fitoni kundër konkurrentëve tuaj dhe do t'ju paguajnë shumë.

Pyetni për Kuotim Tani!