Вашиот партнер за прицврстување за прицврстување во Кина
  • sns01
  • sns03
  • sns04
  • sns05
  • sns02

Сидро на клин

Сидро на клин е вид на техника на прицврстување. Тој е дизајниран како обетка, од која едната страна е навојна во целата должина. На крајот од сидрото има врв направен во форма на конус и опремен со ракав. Вториот, пак, е направен во форма на краток ремен. На другиот крај на обетка е мијалник со навртка.

Сидро на клин е изработено од јаглероден челик, кој последователно е обложен со жолт или бел слој од цинк. Ние гарантираме добар квалитет на големо набавки по прифатлива цена.

Сидрото на клин е препознаено како најтрајно и најсигурно од сите познати типови. Неговата главна предност е тоа што употребата на такво сидро не бара точни пресметки на длабочината на дупките за дупчење. Ова стана можно благодарение на ракавот што го зафаќа стеблото при затегнување на навртката, што придонесува за развој на сила на пукање, што обезбедува силна фиксација на конструкцијата во основата.

 

AvailableДостапен материјал - јаглероден челик со позлатен цинк, не'рѓосувачки челик.

UstПоврзани големини - нашата единствена операција за производство на масовно прилагодување ни овозможува да ги прилагодуваме големини многу полесно од кој било друг давател.

UstПо завршување на обичајот - Може да понудиме поцинкување, никел, хромирање, топло галванизиран длабок слој, премаз од Дакромет.


инструкции за инсталација

инструкции за инсталација

1. Направете дупка со вистински дијаметар и длабочина и исчистете ја.
2. Ставете го ракавот за проширување во дупнатина.
3. Ставете го алатот во ракавот и удрете го со чекан додека не застане на работ на ракавот.
4. Зашрафете го шипката за проширување во ракавот додека не добиете јасен отпор.
5. Прилогот е подготвен да го прифати товарот.

Сидро на клин

Сидро за прицврстување на челик дизајнирано за фиксирање на структурата, од статички тип, на цврсти потпори.

1-1109

Предмет бр.

Големина

Ø Дупка

Должина на сидро

Дебелина што може да се поправи

SW

Торба

Цртан

 

мм

мм

мм

мм

ЕЕЗ

ЕЕЗ

WA 25001

M8X65

8

65

7

13

200

800

WA 25002

M8X75

8

75

17

13

200

800

WA 25003

M8X95

8

95

37

13

100

500

WA 25004

M8X115

8

115

57

13

100

500

WA 25005

M10X75

10

75

10

17

100

500

WA 25006

M10X90

10

90

25

17

100

500

WA 25007

M10X100

10

100

35

17

50

400

WA 25008

M10X120

10

120

55

17

50

400

WA 25009

M10X150

10

150

85

17

50

400

WA 25010

M10X170

10

170

105

17

50

400

WA 25011

M12X90

12

90

8

19

100

400

WA 25012

M12X100

12

100

18

19

100

400

WA 25013

M12X110

12

110

28

19

100

400

WA 25014

M12X120

12

120

38

19

100

400

WA 25015

M12X140

12

140

58

19

100

200

WA 25016

M12X160

12

160

78

19

100

200

WA 25017

M12X180

12

180

98

19

100

200

WA 25018

M16X125

16

125

10

24

50

100

WA 25019

M16X145

16

145

30

24

50

100

WA 25020

M16X170

16

170

55

24

50

100

WA 25021

M16X200

16

200

85

24

50

100

WA 25022

M16X220

16

220

105

24

50

100

WA 25023

M20X150

20

150

150

30

50

50

WA 25024

M20X170

20

170

170

30

50

50

WA 25025

M20X220

20

220

220

30

50

50

WA 25026

M20X270

20

270

270

30

50

50

Апликација

Погоден за апликации на цврсти и полусолидни потпори: камен, бетон, цврста тула. Наменет за скеле на зглобовите со помош на продолжетоци. Широко се користи во градежништвото и во сферите на домаќинствата. Тие прицврстуваат разни предмети, на пример: челични конструкции, ограда, ограда, потпор, скалила, механичка опрема, врата и други работи.

  • solid
  • stone

Сценарија за употреба

  • jhg

Дали сакате да победите на натпреварот?

ПОТРЕБЕН Е ДОБРО ПАРТНЕР
Сè што треба да направите е да контактирате со нас и ние ќе ви обезбедиме решенија што ќе ви овозможат да победите против вашите конкуренти и ќе ви платиме прилично.

Побарајте понуда сега!