Вашиот партнер за прицврстување за прицврстување во Кина
 • sns01
 • sns03
 • sns04
 • sns05
 • sns02

Вести

 • On Thread That Point, Do You Really Understand? ! (c)

  Дали навистина разбирате на конецот од таа точка? ! (в)

  Елементи за машинска обработка на навој Процес на формирање на тркалање на навој (1) Принцип на формирање на тркалачки навој Вртењето на конецот е процес на пластична деформација, што е да се исцеди горниот дел од тркалото за навој или навојната плоча на конецот во празниот материјал на деловите на собна температура, така што а ...
  Прочитај повеќе
 • On Thread That Point, Do You Really Understand? ! (b)

  Дали навистина разбирате на конецот од таа точка? ! (б)

  Навој и структурни елементи на прицврстувачи Елементот на структурата на конецот е прашање на кое мора да се обрне внимание во производствената нишка, и има многу спорови за квалитетот! Обрни внимание на неколку структурни елементи на навојот • Преоден навој Y, • Ефективна нишка L0, b • Празна у ...
  Прочитај повеќе
 • On Thread That Point, Do You Really Understand? ! (a)

  Дали навистина разбирате на конецот од таа точка? ! (а)

  Примена и верификација на мерачот на навој (1) Принцип на употреба на мерачот (1) Општо правило. Во секојдневната проверка на конецот, честопати има спорови околу употребата на мерачи. Тоа е да се каже, кога конецот се прегледува со новиот мерач и стариот мерач, различни заклучоци од инспекцијата м ...
  Прочитај повеќе
 • Bolt Thread Processing Expert Tips, Read This Article Is Enough!

  Експертски совети за обработка на навојни завртки, прочитајте го овој напис доволен!

  Нишката е главно поделена на конец за поврзување и навој за возење. За поврзување на конец, главните методи на обработка се прислушување, провирање, вртење, тркалање, триење и сл. За преносната нишка, главните методи на обработка се грубо и фино вртење - мелење, мелење на виорот - грубо ...
  Прочитај повеќе