Partneri juaj i fiksimit të fiksuesve në Kinë
 • sns01
 • sns03
 • sns04
 • sns05
 • sns02

Lajme

 • On Thread That Point, Do You Really Understand? ! (c)

  Në Thread atë pikë, A e kuptoni vërtet? ! (c)

  Elementet e përpunimit të fijeve Procesi i formimit të rrotullimit të fijeve (1) Parimi i formimit të fijeve të rrotullimit Rrotullimi i fijeve është një proces i deformimit plastik, i cili do të thotë të shtrydhni pjesën e sipërme të rrotës së rrotullimit të fijes ose pllakës së rrotullimit të fijes në materialin bosh të pjesëve në temperaturën e dhomës në mënyrë që nje ...
  Lexo më shumë
 • On Thread That Point, Do You Really Understand? ! (b)

  Në Thread atë pikë, A e kuptoni vërtet? ! (b)

  Fije dhe elemente strukturore të elementeve fiksuese Elementi i strukturës së fijeve është një çështje që duhet t'i kushtohet vëmendje në fillin e prodhimit, dhe ka shumë mosmarrëveshje për cilësinë! Kushtojini vëmendje disa elementeve strukturorë të fijes • Fije kalimtare Y, • Fije efektive L0, b • Bosh u ...
  Lexo më shumë
 • On Thread That Point, Do You Really Understand? ! (a)

  Në Thread atë pikë, A e kuptoni vërtet? ! (a)

  Zbatimi dhe verifikimi i matësit të fijes (1) Parimi i përdorimit të matësit (1) Rregulli i përgjithshëm. Në inspektimin e përditshëm të fijes, shpesh ka mosmarrëveshje në lidhje me përdorimin e matësve. Kjo do të thotë, kur fija inspektohet me matësin e ri dhe matësin e vjetër, përfundime të ndryshme të inspektimit m ...
  Lexo më shumë
 • Bolt Thread Processing Expert Tips, Read This Article Is Enough!

  Këshilla të ekspertëve për përpunimin e fijeve të bulonave, lexoni këtë artikull është e mjaftueshme!

  Fije kryesisht ndahet në fije lidhëse dhe fije lëvizëse. Për lidhjen e fijes, metodat kryesore të përpunimit janë përgjimi, ndërprerja, kthimi, rrokullisja, fërkimi, etj. Për fillin e transmetimit, metodat kryesore të përpunimit janë kthimi i ashpër dhe i imët - bluarja, bluarja e shakullisë - e ashpër ...
  Lexo më shumë